køkkenarmatur

35 år med Quooker og kogende vand direkte fra hanen

35 år med Quooker og kogende vand direkte fra hanen
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Quooker er blandt det ypperste, når det kommer til valg af køkkenarmatur til dit hjem. Den hollandske virksomhed har specialiseret sig i at lave vandhaner, hvor det er muligt at tappe kogende vand direkte fra hanen. Det kan lade sig gøre takket være et patenteret system, som kun koster 45 øre i døgnet i drift. Med en hane fra Quooker kan du altså tappe koldt, varmt og kogende vand direkte fra dit køkkenarmatur uden nogen ventetid.

De to mest populære serier fra virksomheden er serien Fusion og serien Flex. Med en vandhane fra Quookers Fusion serie har du et 3-i-1-system, som giver dig koldt vand, varmt vand samt kogende vand i én og samme hane. Hanerne fra Flex-serien tilbyder en ekstra dimension til funktionaliteten, som består i, at du nu kan trække frit i slangen, så arbejdet i køkkenet bliver endnu mere fleksibelt og effektivt. Den kogende funktion kan ikke aktiveres, når slangen er trukket ud, takket være et sikkerhedssystem. Alle hanerne fra Quooker kommer desuden med et integreret børnesikringssystem, så sikkerheden i dit køkken forbliver i top.

Udviklingen og produktionen sker alt sammen i Holland, hvilket resulterer i den absolut bedste kvalitet. Alle haner fås i et finish i enten krom eller rustfrit stål. Designet på hanerne er blandt det mest elegante, der fås på markedet, og overordnet set er hanerne inddelt i et kantet design eller som et mere rundt design.

 

Online med 30.000 produkter

Completvvs.dk har været online siden 2008, og de har i dag 30.000 varer online. Virksomheden har været i VVS-branchen i fire generationer og har derfor den erfaring, det kræver, for at kunne give sine kunder den bedste rådgivning hver gang.

Alle varer fås med prismatch, hvilket giver dig en sikkerhed for, at du kan få den bedste pris på Completvvs.dk hver gang. Hjemmesiden er godkendt af E-handels-fonden og har en Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige.