Firmafrugt

Den bedste firmafrugt til din arbejdsplads

Den bedste firmafrugt til din arbejdsplads
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har i mange år ønsket mig at leve sundere. Det har været svært for mig at få startet på en ændret livsstil, særligt fordi der altid var så mange andre ting, som tog mit fokus. Derfor er det endnu bedre, at min arbejdsplads tager sundhed seriøst. Det sker eksempelvis ved, at de rådgiver om, hvordan der skal spises. Men herudover er der også en firmafrugt ordning, som jeg og mine kollegaer er rigtig glade for. Det betyder nemlig, at vi altid sikrer os, at vi får noget af den daglige frugt, vi ved, vi har brug for. Hvis du gerne vil have samme oplevelse som mig, kan du prøve frugt til arbejdspladsen. 

Egentlig kan det virke lidt banalt, at vi er så glade for vores frugtordning. Vi kunne jo også bare selv tage vores frugt med hver dag, så vi altid vidste, vi havde noget sundt til mellemmåltiderne. Men for os er der bare noget lækkert over, at vi altid kan føle os sikre på, at der er frugt lige ved hånden. 

Det kan også siges, at vores arbejdsplads viser, at de går op i medarbejdernes sundhed. Jeg anbefaler derfor også andre arbejdspladser at gøre det samme for deres ansatte. Det er en rigtig lille investering, som kan betyde alverden. 

Når man bestiller firmafrugten, så er den frisk, og der er altid en masse forskelligt i kurven. Det betyder, at man både kan vælge de mere traditionelle frugter, ligesom der også ofte vil være lidt andet lækkert, som er lidt anderledes. På den måde får man den nødvendige variation. Kvaliteten er selvfølgelig også vigtig, for ingen gider spise halvgammel frugt, som ikke længere er frisk. Det er dog aldrig et problem her, hvor vi altid får rigtig høj kvalitet, hvilket selvfølgelig får de fleste medarbejdere til at sætte stor pris på det.