Levering af frugt

Der er mandariner om vinteren

Der er mandariner om vinteren

Blommer om sommeren og æbler samt bananer hele året rundt. Det er bare lidt af det lækre og gode, der er med i vores ugentlige frugtkurve, og jeg er begejstret for, hvordan udvalget varierer efter årstiden, men hvor kvaliteten og alt andet bare er i særklasse hver eneste gang. Vores frugt leveres om formiddagen to gange om ugen, og jeg ser altid frem til et stykke frugt i min hverdag. Der er noget særligt over det, og ikke kun giver det noget energi, det smager også dejligt. Jeg er nok ikke for god til at spise frugt i min hverdag, men det er jeg heldigvis blevet. I hvert fald på arbejdet.

Det er jo ikke bare æbler og pærer

Altså det du kommer i munden. Det skal helst være noget fornuftigt og sundt, og frugt er bedre end rigtig meget andet, der findes på arbejdspladser rundt omkring. Jeg kan bestemt kun anbefale en levering af frugt som den, vi har hos os, for sundt er det. Lækkert, velsmagende og populært er det også. Medarbejderne her hos os er i hvert fald rigtig glade for det hele, og de løbende leveringer kommer punktligt, så vi hele tiden kan nyde endnu et stykke frisk frugt.

Men bare det at kunne tage det som et lille mellemmåltid, uden bagefter at være lidt skuffet over sig selv og det, man har spist, det gør en stor forskel. Det var derfor bare den bedste beslutning at få de her ugentlige leveringer af frisk frugt. Som vi selv kan justere på efter behov og efter, hvad vi har lyst til. Lige nu kører vi vintertema, og det er lækkert med den slags frugt, vi kun spiser på denne tid af året. Det er i sæson, og det gør jo bare, det smager endnu bedre og er endnu mere lækkert-