grøn te

Det er desuden sundt

Det er desuden sundt
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Te er helt fantastisk. Det smager himmelsk, hvis kvaliteten er i top, og der er nærmest ikke andet end lovprisninger om alle de gode egenskaber, der er ved denne drik. Den har selvfølgelig også været brugt som medicin i de fjerneste dele af verden i rigtig mange år, men jeg drikker det nu mest for smagens skyld. Bliver jeg sundere samtidig, så klager jeg da på ingen måde.

Alle har deres favoritter

Det, der gør te så spændende, er, at der findes så mange forskellige slags. Der er selvfølgelig dem, der er helt klassiske, og som alene består af teblade, der er blevet behandlet i større eller mindre grad. Disse fås så i forskellige kvaliteter, og ja, der er sammenhæng mellem pris og kvalitet, men uden at den gode kvalitet vil ruinere dig på nogen måde.

Efter at have prøvet en grøn te hos en veninde, som hun havde købt på nettet, så er jeg begyndt at købe min te samme sted. Det smager så meget anderledes end te, jeg har fået andre steder, og det er lige sådan, te skal smage. Jeg har opdaget helt nye nuancer ved de tetyper, jeg har prøvet, og det er svært at vælge en favorit.

De grønne er de bedste

Eller det synes jeg i hver fald, men er du mere til sort eller hvid te, så finder du det også her. Sammen med alt andet indenfor lækre, varme drikke. Jeg kunne købe mig fattig i te, men jeg prøver at begrænse mig til lidt ad gangen.

Det bliver til gengæld nydt af både mig selv og mine gæster, og ellers udveksler jeg erfaringer med min veninde, der også er til te, og så finder vi sammen nye favoritter og smage, der skal prøves næste gang.

Det er en ny verden, der har åbnet sig, og jeg nyder den.