piet hein

Det skal fejres

Det skal fejres
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er mange store begivenheder gennem livet, og jeg mener, de største af dem skal fejres på en eller anden måde. Noget, som modtageren kan tage frem og kigge på og tænke på resten af livet. En af de begivenheder er det at blive student. Ja det er meget mere almindeligt nu om dage end før i tiden, men samtidig skal det stadig fejres. Det er en milepæl og skridtet mod den helt store uddannelse.

At huske dagen for noget særligt

I min td var det moderne med årskrus, men jeg synes selv, de er lidt kedelige. De havner som nips eller bagerst i skabet alligevel, så jeg ville gerne finde på noget andet. En tradition skal jo starte et sted, og jeg ville starte en ny. Jeg er faldet for ideen med noget, der kan få en indgravering, for så kan datoen huskes.

Samtidig skal det være noget, der også vil blive brugt. En ny tradition, der også havner bagerst i skabet virker så ligegyldigt. Og når der fejres, så må det gerne være med flag. Dannebrog hører sig til, og jeg fandt ud af, at de to ting kan kombineres.

Du kan nemlig få et piet hein flag, der kan få en indgravering. Det er det, begge mine børn skal have i forbindelse med, at de bliver studenter. Navn og dato giver et tilhørsforhold til dem, men flaget kan reelt bruges til alt, der skal fejres i fremtiden.

Foden er en superellipse

Det er den ting, der for mig gør, at dette ikke bare er et almindeligt flag. Det får det ekstra, der gør det utrolig stilfuldt og elegant. Jeg kan allerede se det for mig, og det eneste, der mangler lige nu, det er datoen for den sidste eksamen, så jeg kan bestille flaget. Det skal gerne være klar til den store dag.