rengros

Er du tilfreds med din rengøringsgrossist?

Er du tilfreds med din rengøringsgrossist?

Som administrativ medarbejder, så står du muligvis for at holde styr på lidt af hvert. Du har funktioner som er rent og skær praktiske, men du har også funktioner som bringer værdi til virksomheden! Selvfølgelig er du vigtig til firmaet, men har du overvejet, at du muligvis kan bringe endnu mere værdi, hvis du finder en grossist til levering af diverse rengøringsmaskiner, midler og redskaber? Hvis du finder en sådan, så slipper du nemlig for at bruge tid og energi på langsomme eller upålidelig leverancer ligesom at du muligvis kan spare virksomheden for penge. Så hvad venter du på? Læs med her for at finde ud af, om jeres leverandør af alt til rengøring lever op til de krav, i bør sætte – eller besøg http://dk-rengøring.dk/ for at læse meget mere.

 

1. Krav: Der skal være styr på leverancerne

Der er ingen grund til at spilde flere ressourcer end højest nødvendigt på noget, som bør køre på skinner. I denne kategori af administrative valg finder du netop din leverandør af rengøringselementer. For hvorfor spilde energi og tid på at bøvle med en leverandør, som sjældent opfylder dine krav? Med krav menes der ikke de produkter, som er i sortimentet. Der menes krav til bestilling og levering. Disse bør foregå uden tidsspilde, det skal være overskueligt, og der er ingen grund til at bestille hos en leverandør, som har tendens til at glemme dele af bestillingen, levere for sent, eller noget helt tredje.

 

2. Krav: Kvaliteten skal være i orden

Der er ikke noget værre end at bestille noget hjem, og finde ud af at produktet ikke holdte, hvad der blev lovet. Sådan fungerer det i vores hverdag – men sådan fungerer det også som administrativ medarbejder. Der er ingen grund til at bestille leveringer hos en leverandør af rengøringsting, som ikke har styr på kvalitet og krav. Tværtimod, så bør én levering af produkter, som ikke er gode nok, være årsag nok til at finde en ny.  

 

3. krav: Vælg en leverandør med gode priser

Selvom kvaliteten bør komme før prisen, så er der alligevel ingen grund til at benytte sig af en leverandør, som ikke leverer produkter til konkurrencedygtige priser. Selvom tingene skal bestilles, så har der aldrig været nogen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt. Med andre ord, så bør du lede efter en grossist, som leverer kvalitet og pris på samme tid. Det kan du eksempelvis sikre dig ved at benytte sig af en leverandør, som har rengøringen i fokus fremfor alt muligt andet, som kan påvirke priserne.