marguerit armbånd

Et design til alle generationer

Et design til alle generationer

Begge mine bedstemødre har masser af margueritsmykker. De er meget smukke, men det er samtidig i en stil, der er meget gammeldags, og som på ingen måde er lige mig. Men det er et smukt design, så jeg vil gerne have margueritter, men ikke lige som dem, som mine bedstemødre elsker. Jeg kan til gengæld rigtig godt lide dem, der kommet i moderne designs. Mindre øreringe, halskæder og ikke mindst armbåndene. Dem er jeg helt vild med, og jeg må og skal bare eje et.

Guld og oxideret sølv sammen

Min favorit er med en lille og guldfarvet blomst på en oxideret kæde. Det er farver, der passer sammen, og blomsten ses, men er stadig diskret på alle måder. Det giver det moderne, der samtidig husker sin fortid og har hele det smukke smykkes historie med sig. Jeg har også fundet den bedste pris på det på nettet hos https://www.fangels.dk/smykker/armband/marguerit.html, så det måtte jeg bare bestille.

Jeg ventede to dage. To dage, det er ingenting. Så var mit armbånd fremme, så jeg kan nyde det og bruge det. Og som med alle andre margueritter, så kan det bruges til både hverdag og fest. Jeg kan bare godt lide, at det er så diskret og moderne, men samtidig binder det generationer sammen.

Nethandel af ægte smykker

Margueritten er meget populær, og det gør, at der er mange kopier af dem derude. Det er bare ikke det samme, de er ikke lige så pæne, som den ægte vare er. Jeg vil have den ægte vare, og det faldt jeg også for på denne hjemmeside, for der er der kun de rigtige ting. Ikke kun margueritterne, men alt det andet, og det med det højeste serviceniveau.

Nu vil jeg overveje, om jeg også skal have en fingerring eller et par øreringe i de mange og spændende designs, for dem er jeg også blevet vild med.