SUMOpix

Få dine yndlingsmotiver op på væggene

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Rigtig mange danskere holder kreativiteten i live som fritidsfotografer, hvor motiver i familie, natur og øvrige omgivelser bruges som dekorativ og personlig udsmykning af hjemmets vægge. Har du fået nogle stjerneskud i kassen, som skal deles med omverdenen, kan du hos Sumopix få trykt dine fotos på flotte og holdbare bomuldslærreder i mere end 500 størrelser og formater. Kig forbi bloggen og find inspiration til, hvad du kan bruge Sumopix’s lærreder til.

Hold styr på dine rejseoplevelser på et nålekort

Er du også en af dem, der lider af rejsefeber? Når først man har oplevet ruset ved at opleve nye kulturer, kan det være svært at stoppe igen. Har du en lang rejsehistorik bag dig, eller har du planer om mange rejseeventyr fremover? Hos Sumopix kan du få trykt et nålekort, som giver dig mulighed for at holde overblik over dine voerståede og kommende rejser.

Et nålekort fra Sumopix har en tykkelse på 2 cm, og lærredet er klistret på en stabiliseret masonitplade, så du er sikret et solidt fundament. På et nålekort kan du nemt markere de rejser, du har overstået, og de rejser du drømmer om fremover. Nålene er nemme at flytte rundt på, og nålekortet kan bruges igen og igen, uden at nålene sætter tydelige spor. I kataloget hos Sumopix finder du mange forskellige typer kort, både danmarkskort og verdenskort. Kig forbi bloggen og læs flere detaljer om, hvilke nålekort du kan købe hos Sumopix’s webshop.

Få gode minder op i stor størrelse på væggene

Mange holder af at blive mindet på gode minder i løbet af dagen, og her kan et lærredstryk fra Sumopix være den perfekte ide. Én mulighed er at indramme familiebilleder og flotte fotos fra ferien; en anden er at få motiverne trykt i ekstra stor størrelse på et lækkert bomuldslærred. Billeder på lærreder giver et mere professionelt udtryk, og kan få dine motiver op i en stor størrelse.

Når du har valgt de motiver, du ønsker at få trykt på lærred, er bestillingsproceduren hos Sumopix nem og enkel. Det hele foregår online. Det eneste du skal gøre er at uploade billederne og bestemme størrelse, format og evt. beskæring. Herefter tager Sumopix sig af resten af processen, og du kan læne dig tilbage og vente på din frisktrykte levering. På bloggen kan du finde flere artikler om de forskellige services, der tilbydes hos Sumopix. Klik forbi sumopix.dk og find inspiration til, hvordan du udsmykker dine vække på nye måder.