forsinket fly

Få juridisk bistand, når flyet er forsinket

Få juridisk bistand, når flyet er forsinket

Jeg havde en svag idé om, at det var muligt at få en kompensation i forbindelse med, at mit fly var forsinket. Men at stå helt alene og kæmpe mod en gigant af et flyselskab fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig, og jeg var nervøs for, at jeg ikke ville få et ben til jorden, og at jeg dermed ikke ville få min kompensation.

Jeg havde brug for hjælp – og jeg fik den

Heldigvis er der andre, der kan tage denne kamp for dig. Der er firmaer, der specialiserer sig i dette helt særlige område, og hvor du kan få hjælp til det hele. For mig var det den bedste måde at sikre, at jeg fik en erstatning ved flyforsinkelse. Samtidig går jeg med livrem og seler, så jeg valgte et firma, der ikke var bange for at tage min sag hele vejen til domstolene, hvis det skulle blive nødvendigt.

Desuden valgte jeg dem, da deres gebyr først bliver trukket, når sagen er endeligt afgjort, og samtidig fordi de kaster sig over din sag med det samme. Det gav mig en god sikkerhed for, at de virkelig ville kæmpe min kamp og hjælpe mig med at få det, jeg var berettiget til.

God service og dygtige medarbejdere

Der gik ikke længe, før jeg havde hørt fra dem vedrørende min sag, og allerede der kunne jeg mærke, at jeg slappede mere af. Det tog heller ikke lang tid, før jeg fik min kompensation, og jeg er rigtig glad for, at de løste sagen, og at det ikke endte med en retssag, der kan tage tid.

Men var det nået dertil, så føler jeg, at det ikke havde været et problem for dem at klare det også. Meget kompetente, og jeg må sige, at de kender reglerne indgående, når de kan sikre mig det, jeg skulle have, så hurtigt.