FBA-Huse

FBA-huse realiserede vores drøm om det perfekte familiehus

FBA-huse realiserede vores drøm om det perfekte familiehus
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For en måneds tid siden flyttede min familie og jeg ind i vores nye drømmehus, og vi er utroligt glade for at bo her. Nu, hvor vi har fået indrettet os, kan vi virkelig se, at vi har fået den optimale løsning og de perfekte rammer for vores familieliv. Min mand og jeg havde i flere år gået rundt med tanken om at bygge nyt hus, og vi havde fundet en byggegrund med en god beliggenhed. Det var vigtigt for os at finde et firma, som kunne hjælpe os med at bygge et hus, som passede til en familie med to voksne og tre børn og vores behov i hverdagen.

Stor erfaring og professionalisme

Vi indhentede tilbud hos 3-4 forskellige byggefirmaer, som kom med deres bud på, hvordan de kunne hjælpe os. Vores valg faldt på FBA-huse, og det var der flere grunde til. For det første har de mere end 35 års erfaring med at bygge huse, og for os var det meget vigtigt, at det var et firma med stor erfaring og professionalisme, som vi kunne have tillid til, da det var første gang, at vi selv skulle bygge hus. For det andet så har FBA-huse et stort udvalg af huse: FAMILY-serien, UNIKA Gårdhave, UNIKA Funkis og UNIKA Nordic, som imødekommer forskellige behov hos moderne familier, og hvor det er muligt at få dem tilpasset, så husene imødekommer individuelle familiers behov. FAMILIY-serien er en serie af funktionelle kvalitetshuse, som fungerer i hverdagen for hele familien. UNIKA Gårdhave er de traditionelle H-formede huse, hvor der er en voksenafdeling og børneafdeling og køkken-alrum i midten. UNIKA Funkis er en moderne udgave af det klassiske funkis-hus, som stadig er meget populært på grund af sin enkelthed og funktionalitet, og UNIKA Nordic er en udløber af funkis-stilen.

De perfekte rammer for vores familieliv

I forbindelse med vores valg af hus fik vi en meget professionel rådgivning, så det blev nemmere for os at træffe den rigtige beslutning. Vi medbragte selv en skitse med ideer til, hvordan vi ønskede at vores drømmehus skulle se ud, og når vi sammenlignede vores skitse og ønsker med de forskellige huse, vi kunne vælge imellem, så stod det klart, at et knækhus i FAMILIY-serien ville være den optimale løsning for os. Vi har nu fået et skønt hus på 150 kvm med et dejligt køkken-alrum, et soveværelse med Walk-In, tre børneværelser, et bryggers til alt det praktiske samt en skøn terrasse, som er tilpasset vores ønsker.

Professionelt samarbejde gav tryghed

Hos FBA-huse har de været utroligt professionelle og imødekommende allerede fra det første møde og til vi stod med nøglerne til vores drømmehus i hånden. Vi har fra begyndelsen haft en fast kontaktperson, som har givet os det nødvendige overblik over byggeprocessen, og tidsplanerne er blevet overholdt. For os har det haft stor betydning at have en professionel samarbejdspartner, som vi kunne stole på, og at tidsfristerne blev overholdt, da det jo koster mange penge at bygge et hus. Det fik os til at føle os trygge i processen. Vi er rigtig glade for, at vi valgte netop FBA-huse til at hjælpe os med at realisere byggeriet af vores drømmebolig, og jeg vil bestemt anbefale firmaet til andre, som går med tanker om nybyggeri.