FBA-Huse

Flot UNIKA Funkis hus er den perfekte ramme om vores familieliv

Flot UNIKA Funkis hus er den perfekte ramme om vores familieliv
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min familie og jeg er for nylig flyttet ind i vores nybyggede drømmehus. Min mand og jeg havde gennem længere tid drømt om at flytte fra en lejlighed i storbyen til provinsen, hvor vi fandt en dejlig grund, som vi gerne ville bo på. Det var vigtigt for os at få bygget et hus, som danner de helt perfekte rammer om vores familie med vores to mindre drenge. Derfor brugte vi en del tid på at finde det helt rigtige firma til at bygge vores hus. Vi indhentede tilbud forskellige steder, og vi medbragte vores ideer og ønsker til et drømmehus.

Skønne rum og masser af lys og luft

Hos FBA-Huse mødte vi en stor professionalisme og imødekommenhed. Det er et erfarent firma, som har mere end 40 års erfaring med villabyggeri, og de har et spændende udvalg af huse, som kan tilpasses efter individuelle behov. Vi ville gerne have et flot hus med en stor funktionalitet og enkle linjer, og derfor faldt valget på et smukt Unika Funkis hus, som er kendetegnet ved sine skarpe linjer i facade og indretning, og det er det enkle, rene udtryk, som giver huset karakter. Vi valgte at få bygget et hus på 167 kvm, som har et stort dejligt køkken-alrum og et lækkert soveværelse, hvorfra der er adgang til garderoberum og badeværelse. Derudover er der en dejlig stue, et ekstra badeværelse samt tre værelser. Vores to sønner har fået hvert sit værelse, og et tredje værelse bruger jeg som hjemmekontor. Fra stuen er der adgang til en skøn terrasse, og der er et flot lysindfald i huset gennem de store vinduer. Vi har fået meget mere plads, end vi havde i vores lejlighed, og der er også meget mere lys og luft. Vi er utroligt glade for at bo her og har fået indfriet de ønsker og forventninger vi havde til vores drømmehus.

Vigtigt med tillid og et professionelt samarbejde

Det er en tillidssag at få bygget nyt hus, da det jo koster mange penge, og forsinkelser eller misforståelser kan blive dyrt. Derfor er det vigtigt at vælge et firma, som har erfarne folk ansat, og hvor selve byggeprocessen er så problemfri som muligt. Hos FBA-huse oplevede vi en høj troværdighed, en rigtig god kommunikation, og de tidsfrister, vi aftalte med dem, blev overholdt. Vi havde en fast kontaktperson gennem hele forløbet, og vi fik en formidabel professionel rådgivning. Jeg kan varmt anbefale FBA-huse til andre, som overvejer at få bygget et nyt hus. På hjemmesiden finder man masser af inspiration til flotte og lækkert indrettede huse, og det er muligt at få imødekommet individuelle behov i forbindelse med nybyggeriet.