Tamaris

Flotte og funktionelle

Flotte og funktionelle
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg havde for længe siden kigget på et par tamaris sko, et par flotte støvletter, med hvad der for mig ville vær en meget høj hæl, men jeg havde ikke kunne finde et sted, hvor de forhandlede dem, så jeg var faktisk holdt op med at lede efter dem, for det er jo fjollet at savne noget, som man ikke kan få fat i, det er spild af tid.

De findes på nettet

Derfor blev jeg glad, da min gode veninde kom og fortalte mig, at hun lige havde set de støvletter, jeg havde vist hende på en hjemmeside, hvor hendes søster havde handlet sko i et par måneder, og hele familien havde fået sko til gode priser og i en rigtig god kvalitet.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden, og jo de havde lige den støvlet, som jeg havde kigget på, så jeg tog chancen og placerede en ordre med det samme, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, for ikke kun var der et stort udvalg af sko og støvler til hele familien. Der var også gode priser, og efter en kort snak med kundeservice om garantier og byttemuligheder, så placerede jeg min ordre.

Også hurtig levering

Jeg troede, jeg skulle vente længe, selvom de på hjemmesiden lovede hurtig levering, men nej, det skulle jeg ikke, allerede nogle få arbejdsdage senere kunne jeg hente mine nye støvletter hos den lokale pakkepost og se, at det var i den bedste kvalitet. Så hvor det er de går på kompromis i det firma, ved jeg ikke, for de leverer på alle parametre det bedste, som jeg har oplevet og efter at have handlet med dem flere gange, så ved jeg også nu, at det ikke kun var den ene gang, nej de leverer den service, kvalitet til gode priser hver eneste gang, du handler med dem.