Levering af frugt

Frisk frugt og fitness

Frisk frugt og fitness
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sidste år startede jeg mit eget firma i computerbranchen med min bror. Vi har altid været meget begejstrede for at holde os i form, og derfor fik vi allerede fra starten af installeret et fitnessrum i kælderen med nogle vægte, nogle kettlebells, og de vigtigste maskiner til styrke- og cardiotræning, som vi ansporede vores medarbejdere til at bruge flittigt.

Der skal mere til

For at sikre at vi holder den sunde livsstil, så ville vi også fra starten af have en frugtordning, som kunne give os lidt ekstra point på popularitetskontoen hos medarbejderne.

Da vi skulle finde dem, som skulle levere vores frugt, så kiggede vi på det marked, og vi fik et chok, må jeg indrømme. Der var rigtig mange, som gerne ville påtage sig det job, og vi måtte snakke med mange forskellige, før vi kunne bestemme os.

Men da vi snakkede med kundeservice fra dem, som vi nu benytter os af, http://www.frugtcompagniet.dk/, var vi ikke længere i tvivl. Deres store udvalg og deres fleksibilitet, når vi snakkede om, hvad vi skulle bruge, var i top. De leverede desuden både tørret og frisk frugt, så vi kunne ikke sige nej til deres tilbud, som også prismæssigt lå i den gode ende.

De leverer som lovet

Vi har ikke fortrudt, at vi valgte dem, for siden første gang har de, præcise som et urværk, leveret vores frugt. Medarbejderne er lykkelige for det, og vi har hørt flere sige, at de nu har energi til hele dagen, og at det er rart med lidt frugt ud på eftermiddagen.

Vi har intet at sammenligne med, men når medarbejderne er så tilfredse, så er der ingen grund til at ændre ved den procedure. Det er jo med at have glade medarbejdere, for de producerer mere og er mere glade for deres arbejde, og de fleste er med på ideen om, at vi skal spise sundt og træne mindst et par gange om ugen.