piet hein

Hav styr på borddækningen til fødselsdagen

Hav styr på borddækningen til fødselsdagen

Når man fejrer fødselsdag, skal der gæster, kage, boller, varm kakao og gaver til. Dette kan gøres på flere forskellige måder, men den hyppigste og mest almindelige måde må siges at være gennem en fødselsdagsfest. Her er man sammen med dem, man holder af – uanset om antallet af gæster er mange eller få. Til en sådan fest skal der selvfølgelig være helt styr på borddækningen, så bordet ser flot og præsentabelt ud. Få tips til dette ved at læse med lige her.

 

Klassiske Piet Hein flag ved fødselaren

Intet siger fødselsdag lige så meget som det danske Dannebrog. Derfor skal der selvfølgelig være flag på bordet, når man dækker op til fødselsdag. Flagene kan både være på dugen, servietterne, spredt ud eller som et lille flag på bordet. Især det klassiske Piet Hein flag er en populær pyntegenstand på fødselsdagsbordet. Dekorer dit eget bord til fødselsdagen med et elegant Piet Hein flag, og skab en festlig stemning.

 

 

Hold dig til en enkelt eller 2-3 farver

Man kan hurtigt blive revet med, når man skal pynte bordet med sjove detaljer, der skaber blikfang. Dog skal man holde sig selv i snor, når det kommer til farvevalg. Generelt er det bedst at vælge en til tre farver og lade dem gå igen i bordindretningen. Du kan eventuelt vælge én farve og supplere den med nuancer af den samme farve. Dette giver en smuk effekt på bordet.

 

Dugen til bordet – praktisk eller flot

Afhængigt af aldersgruppen af gæsterne bør du vælge enten de flotte servietter og duge eller de praktiske. Er det en børnefødselsdag, eller er der blot mange børn på gæstelisten, er det klart den praktiske voksdug, du hiver frem. Den er let at tørre af, hvilket er ideelt, hvis der spildes. Er du derimod mere til den flotte dug, kan du vælge en tekstil- eller tekstilvoksdug.