bryllup i århus

Hold brylluppet i Århus med smukke omgivelser

Hold brylluppet i Århus med smukke omgivelser
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Et bryllup er noget, man aldrig vil glemme. Det er dagen, hvor man er omringet af alle dem, man holder af, og hvor man giver sit løfte til sin elskede. Fest, farver og latter fylder dagen, hvor det er kærligheden, der er i centrum. Derfor gælder det selvfølgelig om at holde den mindeværdige dag i smukke omgivelser. Har du et ønske om at holde dit bryllup i Århus, vil du her få idéer til, hvor du kan afholde kærlighedsfesten.

 

Turbinehallen – råt og unikt

En af de allermest centrale placeringer, du kan få, er Turbinehallen. Et par minutters gang fra Banegården ligger Turbinehallen, som har hele 1.000 kvm at gøre godt med. Dette giver jer rig mulighed for at få masser af plads, rustikke rammer og romantisk intimitet. Den centrale beliggenhed betyder også, at der er mange hoteller tæt på, hvilket er ideelt til bryllupper med gæster, der kommer langvejsfra. Så afhold dit bryllup i århus i Turbinehallen.

 

Comwell Århus – moderne faciliteter

Er du mere til det moderne look, vil Comwell Århus være et godt bud at afholde dit bryllup i. Hotellet er nemlig fra 2014, og det er derfor nyt. Dette ses også i indretningen, hvor Hay-møbler er dominerende. Der er både plads til store og små bryllupper med buffet eller en sammensat menu. Er der brug for overnatning, befinder I jer allerede på et hotel, og gæsterne kan derfor nemt blive natten over.

 

Mollerupgaard – smukke Århus N

Bevæger vi os nordpå mod Århus nord, møder vi Mollerupgaard. Beliggenheden er i Risskov på Mollerup Golfbane, og omgivelserne er derfor idylliske og skønne. Bryllupsmenuen sammensættes efter dit ønske, og alt maden er lavet fra bunden af. Lokalerne består af forskellige størrelser og har plads til alt fra 20 til 125 gæster. Du kan også få hjælp til bryllupsplanlægningen, hvis dette er noget, du ønsker.