grøn te

Med en smag af blomster og nødder

Med en smag af blomster og nødder

Der er rigtig mange, der ikke bryder sig om grøn te, fordi de synes, at smagen er meget bitter. Det er der også grøn te, der kan være, men der findes mange spændende smagsnuancer inden for grøn te, og de har ikke alle denne bitre tone. Den er jeg heller ikke selv så vild med, jeg foretrækker dem, der har noter af blomster eller nødder. det giver noget rigtig forfriskende, uanset om den drikkes varm eller kold. Jeg kan lide begge dele, og jeg vil ikke på nogen måde være foruden.

Te der smager af noget

En god te skal have saft og kraft. Med en rigtig god te skal du ikke bruge så mange blade, før du har den gode smag. Men en god te får du også den gode smag hver gang. Som med så meget andet, så er der nemlig stor forskel. Her også på sort og igen de toner og noter lige denne type af te har.

Jeg handler derfor te i et tehus. Her kan jeg nemlig finde de forskellige sorter, der er dyrket forskellige steder i verden. Det er også her, jeg kan finde dem, der ikke har den lidt bitre smag, men som i stedet minder om sommer og blomster eller nødder.

En oplevelse ud over det sædvanlige

For mig er det også oplevelsen af noget, der smager rigtig godt, der trækker i mig. En kedelig te er simpelthen ikke værd at drikke, især ikke hvis du først har prøvet de rigtig gode af slagsen. De forskellige slags grøn te, jeg drikker, finder jeg alle det samme sted. De har nemlig ikke kun den gode smag, men en fantastisk smuk farve, der virkelig viser, at der er tale om en grøn te.

Den smukke, lyse farve passer samtidig rigtig godt til den gode smag. Det hele passer simpelthen perfekt sammen i mit tekrus.