Kindle

Når det kniber med øjnene

Når det kniber med øjnene
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg nyder en god bog. De store, verdenskendte forfattere, de store fortællinger. Men øjnene er ikke, hvad de har været, og det kan være lidt svært at læse en bog, især når tusmørket falder på. Det irriterer mig, for min hverdag og min hygge er ikke den samme, uden der er en god bog. Men jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre. Det var indtil jeg fik min kindle.

Jeg kan forstørre skriften

Jeg havde prøvet at læse med en lup. Det fungerede ikke på nogen måde, så det droppede jeg igen ret hurtig. Men da jeg fik en kindle skete der noget. Her kan jeg med fingrene hurtigt forstørre skriften, så jeg nemt kan se. Jeg kan også justere lyset, så læsning er igen noget, jeg kan om aftenen. Det er en gave i min tilværelse, og jeg er så glad for den.

Den har ændret mit liv, for her finder jeg også alle de store forfattere side om side med de nye, dem der bliver store på sigt. Det er så nemt at finde den næste af de store russiske eller engelske, alt efter hvad jeg lige er til, og det er et uendeligt bibliotek, der bare venter for mine fødder. Jeg tror faktisk, jeg læser mere i dag end nogensinde.

Elektronik kan ændre verden

Alt udkommer på kindle Der er i hvert fald endnu ikke den bog, jeg vil læse, jeg ikke har fundet, der hvor mine bøger bliver solgt fra. Det er også derfor, jeg kun handler et sted. Der er jo ingen grund til at ændre på noget, der virker, og som bare er rigtig godt. Nu skal jeg fx i gang med Jussi Adler-Olsen. En der bare kan sine krimier, og det er altid spændende at se, hvad der ser i afdeling Q denne gang.