blikkenslager

Nu drypper det ikke mere

Nu drypper det ikke mere

Gamle rør har den ulempe, at de ikke længere opfylder deres formål. De kalker til, samlingerne er ikke så tætte, som de har været, og på sigt vil dele af dem blive gennemtæret. Det var i hvert fald det, der var ved at ske i køkkenet hos os, og jeg frygtede en udskrivning til nye rør i hele huset på den konto. Ikke lige det jeg havde planlagt, men gamle huse har som regel også gamle rør.

Det blev fikset hurtigt og effektivt

Inden skaden blev for stor, besluttede jeg mig til at få gjort noget ved det. Altså at få en professionel til at gøre noget ved det, for mine evner rækker på ingen måde så langt. Jeg brugte i stedet mine på at undersøge firmaer på nettet, tjekke om de havde tilfredse kunder, sikre mig,at de lå tæt på, og at deres priser var rimelige.

Dernæst fandt jeg telefonen frem for at kontakte dem. Faktisk kun et enkelt firma, for de havde skilt sig ud på en måde, som gjorde, jeg nærmest ikke var i tvivl. Det var en blikkenslager, der imponerede på alle fronter. Og som jeg også er glad for, at jeg hyrede til opgaven.

Styr på alle rør

Det hele skulle ikke skiftes. Allerede der var jeg en lykkelig mand. Der var enkelte dele ja, men resten var faktisk i bedre stand, end jeg troede. Det tog ikke længe, og ikke kun lavede de det billigt og effektivt, de havde ryddet op efter sig, så mit køkken var pænere, end jeg selv holder det.

Alt i alt bare en god oplevelse, og det hele fungerer nu. Og som de sagde så kommer der noget på sigt, men ikke i så stor en målestok, hvis det bliver vedligeholdt. Jeg ved allerede, hvem jeg ringer til på det tidspunkt.