E-bøger

Nyd sommerferien med massevis af e-bøger ved hånden

Nyd sommerferien med massevis af e-bøger ved hånden

Så blev det endelig min tur til at drage af sted på ferie, og i år går turen til Rom. Der er ikke sparet på noget, og derfor er der et 5-stjernet hotel og massevis af oplevelser i den italienske hovedstad på menuen. Foran mig ligger dog en lille flyrejse tværs over Europa, men det bliver bestemt ikke kedeligt, da jeg har en “stak” e-bøger med mig, der gør rejsen lidt mere overkommelig. Samtidig kan de hviledage, vi har indlagt, bruges til at læse en god bog. 

Kærlighed og romantik er lige mig

Jeg har faktisk ikke altid været den største fan af bøger og litteratur i det hele taget, men det ændrede sig, da jeg første gange stødte på e-bøger, som har åbnet en verden af gode, dragende og spændende fortællinger. Jeg fandt mig hurtigt tilpas i genren “Romantik og kærlighed”, hvor jeg kan få stillet min sult inden for trekantsdramaer, ulykkelig kærlighed og fantastiske fortællinger om kærligheden, der sejrer i sidste ende trods hård modstand. En rigtig god e-bog kan få tårerne til at trille, men også få mig til at grine højlydt, når forfatteren virkelig rammer plet med en situation, jeg kan relatere til og måske endda selv har oplevet.

Jeg er selv i et lykkeligt forhold på femte år, men derfor elsker jeg stadig at dykke ned i andres romantiske kærlighedsliv og måske endda finde inspiration til mit eget, ligesom man selvfølgelig aldrig bliver for gammel eller kedelig til en historie om to elskende, der finder hinanden til sidst. Nogle vil måske kalde mig pladderromantisk eller gammeldags, men det ændrer ikke på min kærlighed til kærlighed. Hvis du også vil slå tiden ihjel på flyet eller foran poolen i år, så kig på Politiken Books, hvor du finder et kæmpe udvalg af e-bøger til ingen penge.