Typehuse

Personlige typehuse, der er skabt med hjertet

Personlige typehuse, der er skabt med hjertet

Min kone og jeg stod i løbet af 2017 med drømmen at få bygget vores eget hus. Her var der rigtig mange muligheder, og typehuse er muligvis ikke altid det, som vi har forbundet med drømmehuset. Alligevel, så begyndte vi at undersøge markedet for troværdige virksomheder, som tilbyder typehuse. Men vi gik ikke blot efter normale typehuse, som man ser så mange af. Tværtimod, så ledte vi efter en leverandør af huse, som kunne give os vores eget hus – og dermed ikke et, som ligner alle de andre på vejen.

 

Her stødte vi så på FBA-huse, som du finder på http://www.fba-huse.dk/. Det, som vi forelskede os i her, var muligheden for at få tegnet et hus, som var vores. Ordet typehuse skræmte os måske en smule i starten, men da vi først tog kontakt til fba-huse, kunne vi godt mærke, at det var den rette løsning. For typehuse er noget andet end færdige pakker. Det er også muligheden for at tage udgangspunkt i et forud-tegnet hus i den ønskede, for herefter at have muligheden for at sætte sit eget præg både udenpå og indeni! Så fordi 2017 var året, hvor vi gav os til at finde en god løsning til vores nye hus, så var 2017 også året, hvor vi blev de lykkelige ejere af vores absolutte drømmehus.

 

Når kvalitet, erfaring og aftaler baner vejen til drømmehuset

En af grundene til at vi alligevel valgte en ”pakkeløsning” hos FBA-huse, var, at vi følte os i trygge hænder. Vi følte ingen grund til at gøre det mere kompliceret end som så, når nu vi fik alt hvad vi havde brug for hus disse gode gutter. Vores tegninger blev tilpasset til vores familie, så det både blevet et unikt og personligt drømmehus. Ligeledes, så var vi heller aldrig i tvivl om, at huset nok skulle stå præcis som vi drømte om. Der var nemlig gode relationer til både FBA-huse, men også til deres håndværkere og samarbejdspartnere hele vejen igennem. Havde vi et ønske, så blev der lyttet til os; havde de noget, som skulle vendes med os, så blev det taget op, i stedet for at det blev fejet under gulvtæppet.  

 

Med andre ord er det altså ikke andet tilbage, end at anbefale FBA-huse. Vi blev i hvert fald rykket i vores forståelse af, hvor nemt det er at få ens helt unikke drømmehus, ligesom at vi også fik en ny forståelse af, hvordan professionelle håndterer deres projekter.