rejseforsinkelse.dk

Problemer med flyselskabet? Læs her

Problemer med flyselskabet? Læs her

Det kan være en meget træls oplevelse at komme ud for overbooking af fly, flyforsinkelse eller endda en aflysning af hele din rejse. Hvad skal man dog stille op, når man står i sådan en situation? Der er netop kommer en ny tjeneste på det danske marked, der hjælper dig igennem din situation.

Du har måske et krav mod rejseselskabet, beregn det med det samme

Hvis du er heldig, så har du muligheden for at rejse et krav mod dit flyselskab. Det kan være kompliceret selv at regne det ud, fordi man skal sætte sig ind i rejser og meget andet. Benytter du dig af https://rejseforsinkelse.dk/ så skal du ikke sætte dig ind i så meget. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine oplysninger (afgangslufthavn samt ankomstlufthavn) og trykke på den gule knap “Beregn Dit Krav”.

Der findes lignende tjenester i Danmark, men denne tjeneste (Rejseforsinkelse) garanterer, at de har Danmarks højeste udbetalt. Og grunden til at dette sandsynligvis er sandt er: de har Danmarks på nuværende tidspunkt laveste salær på kun 20 procent. Det bliver ikke billigere at have en tjeneste ordne tingene for dig.

Hvis du ikke har en forsikring

Du tænker måske, at du ikke har en relevant forsikring, der dækker flyforsinkelse, aflysning, mv. – men det behøver du ikke at have, for Rejseforsinkelse kræver ikke, at du har en forsikring. Du skal ikke engang betale salær, hvis du ikke får penge fra flyselskabet. Det er derfor en win-win situation for dig: Du slipper for at stå med det hårde arbejde, og du skal kun betale, hvis tjenesten klarer opgaven for dig på den rigtige måde. Du får altså ingen grimme overraskelser, når du benytter dig af sådan en tjeneste.

Gå ind på hjemmesiden og beregn dit krav i dag, før det måske er for sent. Det kan være sure penge.