skrotpræmie

Så gik den ikke længere

Så gik den ikke længere

Da jeg startede på universitetet, købte jeg en gammel Folkevogn, en klassiker fra miden af halvfjerdserne, og den holdt mine dage som studerende og de mange ture til og fra Jylland og familien, og ja den har da også ageret turbil for mange venner og medstuderende, som har haft brug for at komme fra punkt A til punkt B. Den har faktisk været brugt meget, den gamle bil, men sidst den skulle til syn, fik jeg at vide, den ikke gik længere, så nu var der kun tilbage at finde nyt transportmiddel og finde et sted, hvor de ville tage min gamle skrotværdige bil med i købet.

Selv her er der værdi

Det var dog ikke så let, for selv om jeg skulle købe en ny bil, så ville forhandlerne ikke give noget for den gamle. Tværtimod, de ville kun sælge mig en ny, men jeg havde set en reklamestreamer på internettet med et firma, som gav skrotpræmie på sjælland, og dem tog jeg kontakt til med det samme.

Det skulle vise sig at være den bedste idé, for de var med det samme klar med den bedste rådgivning og service, som jeg fik noget sted i denne proces, og de stod klar med en pose penge for bilen, som svarede til skrotpræmien, med det samme.

Jeg var lidt forundret over, det ikke var sværere, men det hele gik ganske let, og så snart jeg havde skrevet under, og bilen var overdraget, blev der overført det beløb, der var aftalt, og jeg kunne nu gå ud og finde en anden bil, som ville kunne befordre mig i det sidste år som studerende.

Jeg kan kun anbefale det firma, jeg brugte, hvis du har en bil, som du gerne vil af med, og du ikke får noget for den hos forhandlerne, for de er reelle og professionelle og altid klar med den rigtige løsning. Du føler dig i trygge hænder fra første sekund, du snakker med dem.