Trunki Børnekufferter

Så kan vi lege ferie hver dag

Så kan vi lege ferie hver dag

Oplevelser sætter sig hos børn, og de kan optage dem rigtig meget, hvis det har været noget sjovt. Vi var en uge i Spanien. Vi havde overvejet tdet længe, for vores datter skulle helst være gammel nok til at få noget ud af det, for ellers er det penge ud af vinduet. De længere rejser venter vi med til hun er større, for dem skal hun kunne huske, men den her har været rigtig sjov for hende, og jeg er glad for, vi tog af sted.

Hun leger ferie til hverdag

Nu er ferie noget helt andet end bare at være hjemme eller tag på ture rundt omkring. Nu er ferie det at flyve et sted hen og se, hvordan alt bliver meget småt nedenunder flyet. Ferie er sol, varme og børnepool. Ferie er også at pakke det hele, så badetøj, bamser og sandalerne kommer med, og det bliver min mands sportstaske så brugt meget flittigt til. Lidt besværligt, når han skal til fodbold, men det går.

Men hun synes, det er så sjovt, at jeg besluttede, at hun skulle have sin egen kuffert i stedet. Så an min mand få sit tilbage, og hun får noget, hun kan bruge til leg og til vores næste ferie.

En med et barnligt udtryk

Der er kufferter,d er er perfekt til børn. Med en barnlig streg, og i en rigtig god kvalitet, der kan tåle børns leg og lidt hårde behandling. Jeg faldt pladask for en trunki kuffert, for den har alt dette. Og så er de bare fine. Det er små dyr forklædt som en kuffert, og hvis jeg kan lide dem for deres sikkerhed og for at være lavet robust, så vil min datter elske den for alt det sjove.

Hun er helt vild med den. Der bliver pakket en kuffert nærmest dagligt, og ferie er stadig den bedste leg.