kuffert

Sådan pakker du børnenes kuffert

Sådan pakker du børnenes kuffert

Når du skal rejse med børn, er det en god ide, at det er dig, der pakker deres kuffert, særligt imens at de er små, og ikke selv har muligheden for at forstå, hvad de kommer til at få brug for på turen. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du bedst muligt pakke dine børns kuffert, kan du læse med her i artiklen, hvor vi giver dig et par gode tips og tricks.

En kuffert i den rigtige størrelse

Inden at du begynder at pakke, skal du sikre dig, at du har kufferter, der passer til en måde, som du ønsker at pakke på. Vil du helst have dine og børnenes ting samlet, skal du have en kuffert, der er stor nok til at rumme alle jeres ting på en gang. Vil du hellere, at børnene har deres egne kufferter med deres egne ting, skal du have fat i et par kufferter i mindre størrelser. Der er nemlig ingen grund til at børnene har store og uhåndterlige kufferter med sig, som de alligevel ikke kan gå med selv.

Leder du efter en kuffert, der passer perfekt til dig, børnene eller jer begge, kan du finde den perfekte kuffert her.

Glem ikke legetøjet

Børn har brug for at blive underholdt, derfor er det en god ide at pakke lidt legetøj med i kufferten som blandt andet deres yndlingsbamse eller lignende. På den måde har barnet også altid noget genkendeligt, som kan minde dem om derhjemme, hvis de skulle blive kede af det.

Beskyttelse mod solen

Voksne kan være sarte over for solen, men det er ingenting i forhold til børn. Derfor er det utrolig vigtigt, at du sørger for at pakker passer af ting i deres kufferter, som kan beskytte dem mod solen. Det gælder blandt andet en solcreme, der er både vandfast og har en høj faktor. Det er også en god ide med solhatte, solbriller og tyndt tøj, der kan beskytte dem, så de ikke bliver udsat for så meget direkte sol, når solen er stærkest.