sirius julelyskæde

Sådan skaber du lys i mørket

Sådan skaber du lys i mørket

Vinteren er mørk tid, og derfor er der brug for lys til at bryde mørket. Lys er med til at gøre vinteren til en munter og hyggelig tid, hvor man kan rykke sammen om pejsen derhjemme i stuerne sammen med dem, man holder af. Der er flere måder, hvorpå du kan skabe lys i mørket. I denne artikel giver vi dig et par gode ideer til, hvordan det netop er, at du gør.

Hæng lys i haven og på huset

Til glæde og gavn for både dig og andre, der kommer til og forbi dit hus, er det en god ide at hænge lys op udenfor. Du kan vælge at hænge fine lyskæder i hvide eller gule farver rundt langs tagrenden, på flagstangen, træerne, stakittet eller noget helt fjerde. Der er ingen grænser for, hvor du kan hænge lys op, og i vintertiden ser det fint ud uanset hvad. Hvis du gerne vil have, at der skal være lidt mere spræl i det lys, du hænger op, kan du vælge at lysene skal være farvede eller være formet som noget særligt. Det kunne blandt andet være sådan noget som julemanden, bjælder eller noget helt tredje. Vælger du at hænge lys op, der er formet som en figur, vil det ofte skabe en meget julet ånd, hvilket er helt perfekt i december måned. Du kan finde sirius julelyskæder her, som du kan hænge op udenfor.

Rigeligt med lys indendørs

Det er ikke kun udenfor, at du skal hænge lys op for at bryde mørket. Også indenfor er det en god ide at pynte med lys. Det er blandt andet en god ide at sætte rigeligt med stearinlys i vindueskarmene. Det er med til at skabe en utrolig hyggelig stemning – både for dem der går ude og inde. Er det i december måned, skal der selvfølgelig også lys på juletræet. Dette er med til at skabe en helt særlig stemning, og den må du endelig ikke gå glip af i juletiden.