Overvågning

Sikkerhed foroven

Sikkerhed foroven

Jeg fik ideen, en dag jeg var henne i parken med vores hund. Der var en far og søn, der legede med en drone, der kunne optage film af det, der foregik nedenunder den. Sjovt legetøj, og jeg var virkelig fascineret af det. Nu er droner ikke lige det, der tiltrækker mig, men ideen om at kunne optage noget, det så jeg muligheder i. For mit vedkommende i form af et par kameraer på huset. En mere stationær løsning, men en der giver sikkerhed døgnet rundt og året rundt.

At gøre det selv

Det er jo moderne i disse tider, men det sparer også rigtig mange penge. Jeg havde dog ikke overvejet, at det var en mulighed, når det kom til overvågning af hjemmet, men det var kun, inden jeg besøgte http://dkkamera.dk/. Her fandt jeg kvalitet til en billig penge, for der spares den dyre opsætning væk. Noget, jeg hurtigt faldt for. Også fordi det føles godt at have sat det hele op selv.

Det er lige til at klare selv

Jeg blev overasket over, at det ikke var mere besværligt. Stige og værktøj, så er den klaret. Jeg havde dog fået rigtig god hjælp til antal og placering gennem hjemmesiden og deres personale, og jeg kunne se, at alt var dækket rigtig godt ind, da det var færdigt og oppe at køre. Jeg var virkelig imponeret. Ikke kun over dem, men også over min egen indsats. Man må gerne klappe sig selv på skulderen over godt udført arbejde.

Så mit råd er at gøre det selv. Spar de penge på din overvågning, for der er virkelig ingen grund til at betale for, at der kommer nogen og sætter det op. Det er for mig pene, der kan bruges til så mange andre sjovere ting i hverdagen, og overvågningen bliver alligevel helt den samme.