skydedøre

Skydedøre er den perfekte løsning til små rum

Skydedøre er den perfekte løsning til små rum
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Døre er måske ikke det første, som du tænker på, når du skal til at indrette. Men en dør kan gør rigtig meget for et rum. Det er det første, der møder dig, når du træder ind i rummet, og det sidste du ser, når du går ud igen. Derfor kan det godt betale sig at investere tid i at finde den rigtige løsning til dit hus. 

Hvis du bor i et ældre hus, og der er rigtig mange små rum, kan en skydedør være en rigtig god løsning. En skydedør kræver ikke så meget plads som en almindelig dør. Der er sket rigtig meget med skydedøre, og hvis du tænker, at der ikke findes særlig mange muligheder, tager du fejl. Der er i dag rigtig mange muligheder for at finde en skydedør, som kan passe både til dit budget, din stil og dit hus.

Ideel til små rum 

Som sagt kan det være en stor fordel at vælge en skydedør, hvis du har et lille rum. Det kan for eksempel være ind til et lille kontor, børneværelse eller toilet. Her er det op til dig om din skydedør, skal køre uden på væggen, ellers kan du sætte den ind i væggen, så den er helt gemt væk. Det kan være en fordel, hvis du for eksempel har en seng, som står lige ved siden af døren, så skydedøren simpelhent ikke kan være der. Hvis du placerer skydedøren inde i væggen, er du heller ikke så afhængig af døren i din boligindretning. 

En dør er ikke bare en dør. Der findes tusindvis af forskellige slags. Det samme gør sig gældende for skydedøre. Hvis du er ved at indrette en gammel herskabsvilla, og gerne vil have skydedøre, som passer til den stil, så kan en skydedør i stil med franske døre være en god mulighed for at fortsætte stilen. En skydedør behøver nemlig ikke at være en kompromis mellem det praktiske og visuelle.