roiboos te

Smagfuld nydelse

Smagfuld nydelse

Jeg har i de sidste par år fået stor smag for te. Det hele startede med, at jeg nåede den alder, hvor jeg ikke længere kunne drikke kaffe om aftenen, så skulle jeg til at finde et godt alternativ, og der havde jeg en veninde, som gjorde sig i te. Faktisk vil jeg næsten kalde hende en te-guru, for hun havde altid mindst en 20 forskellige slags te, som hun kunne vælge imellem, og det var rart at kunne bruge hende som reference og til at finde den type te, som passede mig bedst.

Nye og spændende smage

Jeg smagte lidt forskelligt af det, som hun havde, og der var ingen tvivl om, at rooibos te klart var det, som var min favorit. Så nu skulle jeg bare have købt min egen, så jeg havde til en kop eller to om aftenen.

Jeg fik den hjemmeside, hvor hun handlede hendes te, og til min store overraskelse, så var det en dansk hjemmeside. Og da jeg kiggede ind samme aften, kunne jeg ved selvsyn se det enorme udvalg, som de havde. Der var mange forskellige former for te og tilbehør til at brygge en rigtig god kop, så jeg måtte ringe både til min veninde og til deres kundeservice, inden jeg kunne beslutte mig, og jeg må indrømme, at deres kundeservice virkelig var god, en meget stor hjælp.

Gode priser og hurtig levering oveni

Jeg fik placeret en ordre og til min store overraskelse, så var prisen noget lavere, end jeg havde troet, og jeg kunne se de på deres hjemmeside også lovede en hurtig levering.

Den hurtige levering overholder de også, så på alle parametre leverer de mere, end man kan forvente til den pris, og de levere produkter i en kvalitet, som virkelig ikke er til at få andre steder. Noget som mange andre leverandører kunne lære meget af.