sort te

Te eller kaffe

Te eller kaffe

For mig er der ingen tvivl, jeg har te i min kop, og det har jeg haft i mange år. Faktisk så mange år, at jeg ikke kunne forestille mig at skulle undvære min te. Den har været min faste støtte, når mine kærester og jeg gik fra hinanden, når jeg skulle sidde oppe med børnene som var syge, når jeg havde ondt i halsen eller bare skulle slappe af og tage lidt tid til mig selv.

Min te er der ingen som skal tage fra mig, og jeg bruger meget tid på at finde min te, og indtil for et par år siden, har jeg bestilt al min te hos et stort tehus i London.

Et bedre alternativ

Men jeg faldt lidt tilfældigt over en hjemmeside, da jeg ledte efter en god tekande, hvor de også havde et stort udvalg af te, også sort te, som jeg foretrækker, og det var til en rigtig god pris i forhold til, hvad jeg skulle betale, når jeg skulle have min te hjem fra udlandet.

Jeg var dog ikke sikker på, det ville være i samme kvalitet, som jeg havde været vant til, så jeg tog en snak med deres kundeservice, inden jeg bestilte, og de sagde, deres kvalitet var det samme som det, jeg havde bestilt i London, så jeg tog en chance og bestilte en portion, og det har jeg ikke fortrudt, for ikke kun fik jeg min te meget hurtigere, end når den skal sendes fra England, men jeg fik også en sort te i en udsøgt kvalitet, som let kunne måle sig med den, jeg drak ellers.

Jeg har siden handlet med dem mange gange, og der er ikke en eneste gang, hvor de har være forsinkede med levering, hvor kvaliteten har været dårlig, eller hvor deres kundeservice ikke har leveret det bedste, som jeg har fået af betjening noget sted.