catering københavn

Velsmag ud over det sædvanlige

Velsmag ud over det sædvanlige

Der er ind imellem noget der overrasker. I begge retninger. For mig var det for nyligt catering, der var denne overraskelse. En positiv en af slagsen. Og jeg har det fantastisk med at kunne skrive en masse pæne ord om lige netop catering. Nok fordi det ikke er det, der er mest af derude. Pæne ord om catering og catering, der rent faktisk er værd at skrive om. Men her er den undtagelse, som jeg er nødt til at dele med resten af verden.

En eksplosion af smag

Først og fremmest, så vidste de, hvordan man bruger krydderier. Ikke for meget eller for lidt, men bare nok af det hele, så det gik op i en højere enhed. Både ti kødet, til kartoflerne, til sovsen og til dressingen. Helt igennem perfekt, og jeg nød det rigtig meget. For her tager de maden og dermed deres kunder seriøst. Det varme var nemlig virkelig varmt. Det dampede, da det blev serveret. Og jeg spiste, som var det mit sidste måltid her på jorden. Og er der noget bedre end at kunne nyde den gode mad i godt selskab, mens snakken går, og der er liv omkring buffetten? Ikke for mig, det giver nemlig den perfekte fest.

Liv og glade dage

Det var ikke kun jeg, der nød det. De andre gæster og værterne var ligeledes begejstrede over maden. Jeg må sige, at ebuffet.dk kan levere og lidt til. Helt sikkert og ude tvivl et firma, jeg selv vil bruge. For nogle gange er der så mage gæster, at der skal mad udefra til. Og hvem er ikke til mørt kød, saftige kartofler med bid, masser af frisk grønt og generelt bare en masse lækkerier. Ja jeg kunne næsten ikke spise dessert, og så har dem, der har stået for maden, virkelig gjort et godt stykke arbejde.